It's in his kiss

Oh my god säger jag bara, jag smälter. Hans kyssar gör mig helt svag och mina knän viker sig helt seriöst. Detta har aldrig hänt förut, trodde bara att det hände i filmer. Men shit.. det här är helt nytt för mig, alltid tyckt att kyssar är underbart men det här är som orgasm plus lite till. Går inte ens att förklara, mer än att jag smälter.

Bild
/Bambi

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis jag är glad för din skull! Fortsätt så! Kärleken kommer alltid att finna sin väg. Man ska alltid satsa på sitt ex! Om du har ett! ;) Go for it! Make love, make babies and have fun! Kärlek det är sådant som folk sysslar med som inte bryr sig om pengar och vågar satsa. I say grab that ex in the ass... PUSS OCH KRAM GRILSSSSSSS !



;) <3

2010-05-28 @ 11:24:21
Postat av: Anonym

http://literacyadviser.files.wordpress.com/2009/10/romeo-and-juliet1.jpg



Heja Bambi!!!!! Bästa kyssen!

;) Jag skulle aldrig dumpa ett ex. Lätt att man bara knullar på!!!!!! Hångla, Hångla, Hångla!

Jag vill se Bambi hångla! ;) ;P



Jag tror att när man väl har en så finns det ingen annan som kan komma in eller heller vill komma in. Som sagt kärlek är bara för oss småfolk ;)

Jag pussades också igår!



Puss Puss!

Hälsa pojkvännen eller kärleken, lovern eller exet från din läsare som önskar er en ljuv framtid tillsammans och många våta nätter under månskenet... tssss. Det bästa är nätterna som är som en film och dagarna som en vacker dikt! Det är magiskt som vackraste diamant, du när man dör i hans ögon. baaaaaaaaaaaaaa åh!

2010-05-28 @ 11:30:19
Postat av: Jasmine

Va roligt för dig. :)

Lycka till!

Kram

2010-05-29 @ 14:47:38
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0