Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt för ganska dålig uppdatering på senaste tiden, vi alla har väldigt mycket för oss. Men under tiden kan ni svara på dagens fråga.

När man är i ett förhållande spelar partnerns sexsiffra någon roll?

Bra med att vara ihop

Här kommer en lista med saker som är bra med att vara ihop. Listan finns Här.

  • Man har någon som kan få en att känna sig älskad, ge en bekräftelse och få en att känna sig speciell.
  • Att vara ihop kan få en att känna sig trygg.
  • Man har någon att prata med eller bara vara med om man inte har någonting att göra.
  • Man har någon att visa sina känslor för och någon som kan lyssna på en.
  • Man finns i någons hjärta.Illustration av ett glatt par.
  • Man har en famn att krypa upp i och någon man kan mysa med.
  • Man slipper känna sig rädd för att vara ensam.
  • Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut.
  • Man har någon som man kan ha sex med.
  • Det kan bli billigare eftersom man kanske köper saker tillsammans som man delar på.
/Bambi

Bra med att vara singel

Ibland kan det kännas så jävla hopplöst att vara singel men det finns faktiskt bra saker med det också. Hittade en lista med 10 saker som är bra med att vara singel. Hittade listan Här.

  • Man har friheten att flirta, dejta, hångla och ha sex med vem man vill.
  • Man får mer tid för sig själv.
  • Man har inga krav på att vara på ett visst sätt och behöver inte leva upp till förväntningar som kan finnas i en relation.
  • Det kan vara lättare att njuta av andras sällskap utan att känna skuldkänslor eller svartsjuka.
  • Det är lättare att göra vad man vill på sin lediga tid.
  • Det går inte att vara otrogen.
  • Man har mer tid för att träffa sina kompisar.
  • Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut.
  • Man kanske sköter skolan bättre.
  • Det kan bli billigare eftersom man bara behöver lägga pengar på sig själv.
/Bambi

Vad tycker ni om paradise hotel?

Haha jag älskar den serien. Det är så kul när dom gör bort sig i tv eller att det blir nåt drama. Vet inte varför det är så kul egentligen men kanske för man får se hur andra människor beter sig. Speciellt när dom går runt och har sex med typ alla. Själv skulle jag aldrig kunna vara med i det programmet för så skulle jag väl skämma ut mig totalt haha. Men tycker dom som är med är jävligt modiga. Men vissa är ju bara helt dumma i huvudet enligt min åsikt. Sen vet man ju aldrig vad som är fejkat och vad som är äkta på tv. Dom kan ju lika gärna regissera ihop vissa saker, men jag tycker i alla fall att den serien är väldigt underhållande!


Bild
/Bambi

The guy

Tänkte bara berätta lite om killen jag träffar nu att det inte är ett ex till mig. Vi har kännt till varandra i flera år för vi umgås i samma umgängeskrets men vi har aldrig riktigt lärt känna varandra. Varför vet jag inte, men för 2 år sen på midsommar så var jag helt förkrossad över en kille och grät som fan och då försökte han trösta mig och pussade mig på munnen. Kommer ihåg hur chockad jag blev men väldigt glad. Vi pratade igår om hur fan vi kan ha missat varandra så egentligen och så kom det fram att han har gillat mig hela tiden. Jag har alltid tyckt att han är snygg och så jävla rolig men trodde inte att han kunde vara intresserad av mig. Så blind man kan vara.. vet inte riktigt vad som hände nu men det bara small till och vi öppnade upp våra ögon för varandra haha. Han är verkligen den gulligaste och kärleksfulla killen jag någonsin träffat så jag går på moln för tillfället.

/Bambi

En fantasi jag har

Jag har alltid haft en liten fantasi av att ha sex i en hiss, gärna en främling. Jag vet inte riktigt varför men det verkar jättesexigt. Att gå in i hissen och nästan attackera varandra och sen trycka på stop knappen och go nuts. Sen när man är klara bara klä på sig utan att säga ett ljud, sätta igång hissen och sedan gå av som ingenting har hänt.
Har ni någon liknande fantasi?

/Lucy

It's in his kiss

Oh my god säger jag bara, jag smälter. Hans kyssar gör mig helt svag och mina knän viker sig helt seriöst. Detta har aldrig hänt förut, trodde bara att det hände i filmer. Men shit.. det här är helt nytt för mig, alltid tyckt att kyssar är underbart men det här är som orgasm plus lite till. Går inte ens att förklara, mer än att jag smälter.

Bild
/Bambi

Top 3 sämsta raggningsreplikerna

Jobbar ibland som bartender och då kan man få höra så löjliga raggningsrepliker! haha

1.- Wow du måste jobba som modell.

2.- Jag vill bara beställa av dig för du är så söt.

3.- Hej vill du gifta dig med mig?

Kommer tyvärr inte ihåg alla men vet att jag skrattat många kvällar åt raggningsrepliker som man läst om men aldrig trodde man skulle höra.

/Bambi

Fråga

Vilken är den bästa sexställningen?
1. Doggy Style
2. Missionären
3. Rida/bli riden
4. Skeden
5. Annan (skriv gärna isåfall vilken!)

Failsex

Mitt största misstag var att jag gick hem med en kille från krogen bara för att jag hade blivit dissad. Jag var så otroligt full och ledsen så trodde att lite oskyldigt sex skulle hjälpa. Men ack, det var långt ifrån sant. Sexet var så himla dåligt, det gjorde mer ont än var skönt. Och han kunde inte få upp sin penis helt. Efter många försök att rädda sexet från hans sida så jag till sist ifrån och la mig och sov. Nästa morgon ville han testa igen men jag vägrade. Då sa han att det var uppenbart att jag ångrade mig. Då frågade jag bara om skjuts hem.

/Lucy

Hihihi

Har det där pirret nu hihi. Ler fånigt, fjärilar i magen och helt borta i huvudet haha. Samtidigt som det är så underbart så är jag så jävla rädd, är helt skadad från alla assholes jag träffat. Men han jag träffar nu är verkligen en riktig sweetheart så bara hoppas på det bästa.

/Bambi

Sexskämt

I badhuset:

Den lille killen fick följa med pappan till badhuset och bada bastu. Bredvid dem på bänken satt en man som pojken studerade noga.

- Vilka stora fötter farbror har, sa pojken.

- Ja, lille vän. Det beror på att jag vandrat mycket i mina dar.

- Farbror har väldigt stora händer också.

- Det är inte så konstigt. Jag har arbetat och slitit hårt ända sedan ungdomen. Då får man stora händer.

Pojken satt tyst en stund. Sedan utbrast han:

- Men kissat kan farbror inte ha gjort mycket


* * * * * * * * * *


Mannen och frun ligger i sängen, han börjar smeka sin hustru över ryggen varpå hon säger

- Inte ikväll jag skall till gynekologen imorgon.

Mannen vänder på sig och försöker sova, en liten stund senare är han dock tillbaks med sina försök och smekningar, hustrun utropar en aning förargat

- Älskling, jag sa ju att jag skall till gynekologen imorgon.

Mannen svarar direkt

- Javisst, men du skall väl inte till tandläkaren !!!


* * * * * * * * *


En kvinna har värkar...

...och skriker den vanliga skiten, "jag orkar inte mer! Ge mig bedövning! osv" sen vänder hon sig till sin kille och säger:
- Det här är ditt fel din jävel!
Killen svarar lugnt, om du minns så ville jag köra in den i röven på dig men du vägrade för att det "skulle göra så ont..."


 

* * * * * *


Den nakne mannen...

...stod och beundrade sig själv i spegeln, när han leende sade till sin fru:
- Det här älskling, är 100 kg ren dynamit!
Frun tittade frågande på sin självgode man och svarade:
- Ojdå, är det då inte farligt med så kort veke?


/Bambi


Hur ska detta gå?

Igår bestämde jag och min pojkvän att vi skulle ha sex idag när han kommer hem från jobbet. Men jag börjar ångra detta nu för att jag är så jävla bakis. (okej, ja jag drack på en tisdag. Det var ett speciellt tillfälle jag lovar!) Att ta sig från sängen till soffan var en kamp ska jag säga er. Får hoppas jag känner mig bättre mot eftermiddagen så jag slipper göra honom besviken!

/Lucy

Riktigt avtändande

När jag hade sex med en kille börjar han prata om sitt ex och vad hon skulle tycka om att vi hade sex just nu. Det vill man inte direkt höra, men det blev värre. Efter att han babblat om sitt ex börjar han snacka om min brorsa! Eftersom dem är vänner var han livrädd att min bror skulle få veta något. Tillslut fick jag säga åt honom att hålla käften men man var inte så sugen då längre.

/Bambi

Romantisk date

Det var länge sen jag datade. Jag saknar det ibland, det där pirret innan daten, pirret under daten och självklart pirret efter daten. Ringa upp en vän och berätta allt som hände och gå igenom varje liten detalj. Jag kommer ihåg en date jag hade med en kille som var precis som en film. Mitt favoritband spelades från högtalarna, han sjöng med jättefint. Det var stjärnklart och stjärnfall, hann höll om mig. Vi stod på hans balkong och tittade ut över vattnet som var nedanför. Hur romantiskt som helst

/Lucy

Lily här

Nuuu kände jag att det var min tur att skriva ett litet inlägg. Har haft sönder min dator och gått och blivit sjuk, så har ju inte varit den mest aktiva bloggaren direkt. Hur som helst! Har faktiskt haft sex på ett spännande ställe för att vara jag. I lördags hade jag varit ute och druckit med ett par tjejkompisar. Kom hem till min pojkvän och hoppade i princip på honom direkt (har ju berättat tidigare om att min kåthet ökar i takt med promillehalten i blodet..) Hur som helst var jag trött på att aldrig ha något att berätta om när det är tjejkväll och vi snackar sex, så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Först ville jag ha sex utomhus men eftersom att det blev monsunregn tog vi oss till tvättstugan klockan tre på morgonen istället. Efter ett tag tyckte min pojkvän att jag blev för högljudd, och eftersom att vi bor i lägenhetshus och helst inte ville bli påkomna av granntanten tog vi oss upp till soffan istället. Vi fortsatte hur länge som helst. Det är lite av ett moment22 - min pojkvän kan ha sex hur länge som helst. Visst är det härligt för mig men ibland vill man ju känna att man får honom så jäkla kåt att han kommer på två sekunder.

PS. Visst suger det att vara sjuk? Man blir ju inte direkt sugen på sex när man snorar och hostar slem hela tiden.. DS.


/Lily

Bästa sexupplevelse

Ska skriva om min bästa sexupplevelse och började fundera på om jag haft en sån sexupplevelse som man aldrig kommer glömma för den var så bra men kom då på att med en kille så var varje gång helt underbart! Vi funkade så jävla bra ihop och jag kom varje gång, till och med flera gånger. Känns som jag aldrig kommer hitta någon som jag funkar så bra ihop med på det sexuella planet men hoppas det. Men vi var lika kåta båda två, vi gillade samma ställningar och han hade så jävla skön snopp! haha.

/Bambi

Titta på min penis!

Fick en fråga om hur min pojkvän förför mig. Och det svaret är enkelt, när han är kåt så brukar han säga "jag vill köra" och så visar han sin penis. Jättefint och romantiskt. Dessvärre brukar det inte fungera på mig, så då får han vänta tills jag är sugen istället.

/Lucy

Vad vill ni läsa?

Har fått värsta skrivkrampen så det skulle vara jätteroligt om ni kunde kommentera vad ni vill läsa om.

/Bambi

Onanera mera

När jag har svårt att sova brukar jag ta till drastiska metoder. Jag brukar onanera bara för att komma eftersom när man kommit är man så avslappnad och har extra lätt till att somna. Sen spelar det ingen roll om jag är kåt eller inte, jag brukar till och med köra när min pojkvän sover bredvid. Det funkar ju och så har man ju skönt också, så varför inte?

/Lucy

Rakad penis eller inte? Det är frågan!

I mina yngre dagar så tyckte jag att hår var hur osexigt som helst, det skulle inte vara nåt hår på varken snoppen eller på magen/bröstet. Sen växte jag upp och insåg hur manligt och sexigt hår kan vara så länge det inte går över gränsen. Utan könshår ser penisen så ensam ut och skulle lika gärna kunna sitta på en 14-åring. (och som jag sagt förut, yngre killar är inte min cup of tea) Så jag tycker alltså inte om rakat, men det får heller inte vara hur mycket hår som helst heller så man måste leta reda på penisen, eller att man inte kan suga av den utan att få massa hår i munnen, där går gränsen liksom.

/Lucy

Kompishångel

Tänkte på när tjejer hånglar med varandra och varför killar tycker det är så jävla sexigt. Kan tänka mig att det kan se sexigt ut om det är två skitsnygga tjejer som kysser varandra liksom men ser inte själva upphetsningen med det hela. Och så tänkte jag på att jag har hånglat med många av mina tjejkompisar för skojskull och undrar varför man gör det egentligen haha. Gjorde det igår med en tjej och hon var fan skitbra på att hångla! Jag vet inte ens varför vi gjorde det men det kändes som en kul grej och killarna runt omkring verkade ju uppskatta det hehe.

/Bambi

Sex-IQ!

Jag hittade ett ganska roligt test på expressens hemsida där man kollade sitt sex iq, här är mitt reslutat:
"Du fick 10 rätt av 12 möjliga

Grattis! Det du inte vet om sex är inte värt att veta- vilket din nuvarande eller framtida partner garanterat kommer att uppskatta."

Här kan ni testa erat sex-iq!
/Lucy

Kyssen

Hihi, igår träffade jag killen igen och vi kysstes för första gången. Han är så jävla mysig så jag smälter. Han sov även över hos mig. För en stund sen gick han hem och jag följde han en bit men så började det spöregna och åska så vi sa hejdå och stod å kramades jättelänge i regnet som i en film och pussades hejdå. Hihi

/Bambi

Keps

Jag och mina vänner pratade massor igår (och har gjort många gånger förut) om att killar som har keps blir genast mycket snyggare. Då menar inte vi en sån där gubbkeps utan lite mer moderna kepsar. Vi har sett flera killar som man inte känt något särskilt för tills de satt på sig en keps och då känner man helt plötsligt världens attraktion. Jag kan till och med erkänna att så var fallet mellan mig och min pojkvän. Det var när han satte på kepsen som allt ändrades. Konstigt vad en liten detalj kan göra så mycket!

Bild. Se här på Idol-Robin hur mycket snyggare han är med kepsen! Eller vad tycker ni?

/Lucy

Spinkig ska han va

Man tänder ju på olika sorters människor och deras kroppar. Många tycker jag är konstig för jag tänder på spinkiga killar, alltså verkligen typ skelett haha. Jag tycker inte om muskler alls, dem ska bara va spinkiga inget annat. Fast med en kille fick jag skavsår på låren för hans höftben stack ut så mycket när vi hade sex, fast jag tycker det är så sjukt snyggt när höftbenen syns. Igår låg jag till och med och glodde på killens höftben när vi kollade på film för hans tröja hade åkt upp lite, mums. haha

/Bambi

Förförisk

Hej alla läsare! Jag såg idag när vaknade lite halvbakis att vi är med i en"veckans blogg" tävling. Så om ni har lust och orkar kan ni ju gå in och rösta här.  Nä nu ska jag gå och förföra min boyfriend, önska mig lycka till!

/Lucy

Bättre sent än aldrig

Känner mig dålig för jag inte bloggat idag men har haft en ovanligt busy day. På kvällen träffade jag killen som jag träffade tidigare i veckan och det var väldigt roligt. Vi kollade på film och hade askul. Vi är lika barnsliga båda två haha. Sen drog vi till några vänner ut på lite äventyr och ytterligare en film. Inte skrattat såhär mycket som idag på väldigt länge. Men nu blir det sova så jag kan uppdatera bättre imorgon!

/Bambi

Sperma

Jag sitter och snackar med en tjej som har fobi för sperma. Hon kan aboslut inte tänka sig att svälja eller få den någonstans i närheten av munnen. Jag har inte alls något problem  med det, jag kan få i munnen och svälja utan problem. Är det någon annan som har fobi för det?

/Lucy

Sexställen

Alla andra tjejer har dragit sexställen så kände att det var min tur! Jag är väl lite mer pryd än andra men nu får ni läsa!
1. På ett biljardbord. Folk var på övervåningen och jag och min pojkvän blev kåta så vi bestämde oss för att gå ner till ned nedervåningen och ha sex. Varför inte skippa soffan och ta det på ett mer vilt ställe? Biljardbordet blev det.
2. På ett dagis. Jag och min pojkvän hade vår andra dejt (lite slampigt kanske, jag vet). Vi satt på en bänk vid ett dagis och kunde inte hålla oss. Vi gick in i en "lektunnel" och fullbordade allting. Väldigt hemskt för dagisbarnen, jag vet. Döm mig inte. Dagiset var stängt..
3. En efterfest medan folk gick in och ut i rummet. PINSAMT.
/Lily

Fyllekåt

Nu sitter jag och dricker vin med två vänner! Är lite full, i det här vädret på en fredag tyckte jag att det passade med en dagfylla! Undrar om det är lite alkisvarning på det. Hur som helst, varje gång jag blir full blir jag kåt. Det kanske är därför folk raggar så mycket på krogen?

/Lily

Morgonsex fail

Morgonsex har aldrig varit min grej, jag är alldeles för grinig och vill helst av allt bara vara i fred, titta på någon serie så jag vaknar till och äta lite frukost.  En gång när jag och mitt ex hade sex på morgonen så gick det ändå ganska bra, jag gillade det och blev mer och mer into it. Sedan mitt från ingenstans när jag red honom lyfte han bort mig och sa att han inte orkade mer med dryg röst och la sig och somnade om. Jag blev fly så förbannad och pratade inte med honom på en halv dag. Där föddes och dog mitt intresse för morgonsex.

/Lucy

Snus=blä

Det är inte okej att snusa och vilja hångla med någon, det är fan äckligt.

/Bambi

Asshole

Senast som jag blev dumpad var av ett riktigt asshole. Själva dumpningen var så jävla feg och omogen. Hade kännt honom i 2 år och när vi träffades först var vi kk. Sen vänner. Det hela började när jag var utomlands i en månad och vi började prata på ett annat sätt som vi aldrig gjort förr. Vi saknade varann och han ville bjuda ut mig när jag kom hem. Från samma dag att jag kom hem praktiskt taget bodde jag hos honom, på hans intiativ. Han betedde sig som vi var tillsammans medans jag var lite avvaktande för jag är så rädd att bli sårad. Men han gav sin nyckel till mig så jag kunde komma när jag ville, han höll hand och gulligullade in public och allt kändes bra. Han sa att jag kunde ta dit min tandborste och låta den stå där.

Han insisterade att jag skulle med på en kryssning med han och hans kompisar så jag bokade med en kompis. Jag gjorde verkligen inga steg framåt medans han tog jättekliv. Så efter några veckor, allt var jättebra och jag sov över hos honom som vanligt. På morgonen pussade han mig hejdå när han skulle till jobbet. Eftersom jag jobbade natt sov jag ganska länge till och när jag vaknade hade jag fått ett sms av honom. Där stod det att han hade tänkt och kände att han ville vara singel men ville ha kvar mig som vän. Yeah right, jag fick panik och tog alla mina grejer och rusade gråtandes därifrån. Han dumpade mig på sms, EN dag innan vi skulle på kryssning tillsammans som var betald och klar. Fyfan asså. Jag åkte på kryssningen med min kompis men träffade dom hela tiden och han raggade som fan på en tjej rakt framför ögonen på mig. Och han tyckte det var fel av mig att vara arg och ledsen på honom. Han tyckte jag skulle förstå hans behov. Asshole helt enkelt.



Bild

/Bambi

Komplicerat

Innan jag träffade min pojkvän brukade jag träffa en kille rätt ofta som jag faktiskt tyckte om men inte ville ha något seriöst med. I början dejtade vi som vanligt, träffades och såg på film och åt mat, men efter ett tag tog både han och jag avstånd. Till sist blev det mer att vi ringde varann när vi var onyktra och ville ses. Från mitt håll betydde de här samtalen att jag ville ha ett nice fylleligg. Inte från hans. Gång på gång försökte jag förföra honom men han ville inte gå hela vägen för att han inte ville utnyttja mig. Har nog aldrig varit med om något mer frustrerande! Jag ville ju bara ha sex, no strings attached liksom. Men han ville väl antagligen mer. Är inte det lite konstigt? Att tjejen praktiskt taget får be om sex? Ibland trodde jag att han helt enkelt inte tände på mig men så var inte fallet. Han hade tydligen nyligen blivit väldigt sårad och klarade inte av ett intimt förhållande. Vi kunde gå hur långt som helst, bara inte hela vägen. Efter ett par månaders av och på tog det slut och under den tiden hade vi bara sex en gång. Vad fan? Om inte det sänker ens självförtroende så vet jag inte vad som gör det.

/Lily

Mitt liv

Jag brukar tänka att det finns en serie om mitt liv och undrar om vad folk som tittade på serien tänker. Framför allt om de "hejade" på mig och min pojkvän att bli tillsammans. Om de sa "aaaw" första gången vi kysstes eller om de skulle skratta för att ögonblicket var så cheesy. (vi låg i sängen och lyssnade på "small town girl" sen flyttades vi närmare och närmare varandra osv) Det är saker jag brukar tänka på, är det konstigt?

/Lucy

Trött på badboys

Jag har alltid, alltid dragits till badboys utan att ens leta efter dem. Och utan att veta om det egentligen, jag har ju en viss stil som jag gillar och det verkar som alla dem är svin. Nej men jag vet inte om jag har otur eller om jag bara är korkad. Men jag är så trött på killar som tror dem är så jävla coola. Jag vill ha nån som bryr sig om mig och inte bara har sig själv i tankarna. Förstår verkligen inte vad jag tycker är sexigt med en egoistisk macho kille. Nej nu får det vara slut på det, måste släppa dem och gå vidare.

/Bambi

Förspel

När jag och min pojkvän ska ha sex är det så jävla tråkigt. Känna lite här och där, kyssas och pilla. Jag blir inte speciellt tänd av det längre för att det har blivit så slentrian. Men hur fan kommer man på andra sätt att göra varann kåta? Jag är en sån tjej som inte tycker om sex utan förspel över huvud taget.. Dessutom är jag inte en sån tjej bossar runt min pojkvän med piska i sexiga underkläder heller. Har alldeles för töntig humor för det, det skulle bara sluta med skratt, och det är ju inte så jäkla sexigt.

/Lily

Suck

Jag har hamnat i ett jobbigt stadie, ett stadie som jag tror att de flesta tjejer befinner sig i då och då. Jag kan inte ha sex när det är ljust längre, vill helst ha det helt nedsläckt om jag ska ha sex över huvud taget och klarar bara av vissa positioner. Anledningen till det här är att jag är så jävla äcklad av min egen kropp, även om min pojkvän tycker att jag är finast i världen. Varför är man sin egen värsta fiende för? Borde kanske gå kurs i självförtroende.

/Lily

Sexlust

Vanligtvis brukade jag vara kåt nästintill hela dagarna och tog varje möjlighet jag fick till att ha sex med min pojkvän. Men den senaste månaden har min sexlust varit på nästan noll. Detta beror inte på att jag inte längre attraherad av min pojkvän utan på att jag har haft en jobbig period. Men det börjar verkligen gå mig på nerverna, för jag saknar att ha sex ofta. Nu har vi sex så sällan att det går jättefort för min pojkvän när vi väl har sex för att han inte får något annars. Jag har gjort en liten redovisning i paint på mitt problem:
/Lucy

Top 3 sätten att träffa någon ny

Kör en till top 3 för jag började tänka hur fan man träffar nya killar. Det är ganska roligt faktiskt, so here it goes.

1 Konstigaste sättet jag träffat en kille var när jag skulle pierca bröstvårtan. Gick dit, ser att det är en skitsnygg kille som är piercare men tänker inte så mycket mer på det utan mer på smärtan jag snart skulle få haha. Vi pratar medans mitt bröst är framme och han mäter min bröstvårta och jag kunde inte känna mig mer obekväm. När han har nålen i mitt bröst börjar han fråga vad jag ska hitta på ikväll och jag säger att jag bara ska hem och sova för jag hade haft en lång dag på jobbet. Då frågar han om vi inte ska ut och ta en öl, han skulle ut med sin kompis och jag fick ta med min kompis som var med mig dit. Så jag sa att det kan vi ju göra. Vi hade skitkul och efter det började vi träffas lite casual. Natten till min födelsedag var vi ute själva och när klockan slog tolv sa han grattis och kysste mig. Det hade man aldrig trott när man gick och skulle bli piercad haha.

2 Jag var på en spelning med typ amatör band. Såg en skitsnygg kille som spelade gitarr i ett bra band. Åkte hem och gick in på en sida jag var medlem på och på något sett kom jag in på hans sida! Jag skrev en kommentar att jag varit på spelningen och att jag sett honom. Vi började prata och det var början på min första största kärlek och min största brokenheart.

3 Det kan vara ganska bra att ha en storebrorsa som har massa snygga kompisar. Träffade en kille genom min brorsa men min bror vet fortfarande ingenting haha. Och det var killen som jag förlorade oskulden till.

/Bambi

Top 3 bästa sexställningarna

1 Min absoluta favorit som jag inte vet vad den heter, men jag ligger på mage och killen tätt intill min rygg. Man kan börja i doggy och så sjunker man ner så man ligger helt på mage. Jag älskar när man har närkontakt med varandra när man har sex. I den här ställningen kan jag komma ganska lätt så stort plus till den!

2 . (Har inte så stor koll på namnen men.) Jag ligger på rygg och har mina ben över hans axlar, det gör så han kan komma in längre och det är jävligt najs. Kan komma i den här ställningen också. Det behöver inte vara så komplicerat för att vara skönt.

3 Rida, det är najs att ha kontrollen.

Hittade en sida med massor med sexställningar! Många ser väldigt avancerade men roliga ut haha. Kolla Här.

/Bambi

Dålig timing!

Igår sa ju jag att jag skulle överraska min pojkvän när han kom hem från jobbet. Men blev inte riktigt som jag tänkt mig för när jag skulle byta om till mina sexiga underkläder insåg jag det värsta! JAG HAR FÅTT MENS! roligt. Så det blev inge ligga för oss inte.

/Lucy

Middag + blommor

Jaha då var man hemma! Jag vet inte ens om det var en date på det sättet men trevligt hade vi det! Han bjöd på mat, lagade den! OCH jag fick blommor! haha, aldrig hänt förr så de var lite kul. Jag kanske gjort fel som dejtat äldre killar än mig.. den här killen är ett år yngre än mig och så mycket mognare och så söt haha. Men jag är jävligt försiktig av mig med killar efter alla svin så det är bara att lära känna honom och se vad som händer. Men det var verkligen kul ikväll!

/Bambi

hopeless romantic

Idag kom pojkvännen hem med blommor till mig
Jag: åååh vad fiiina!
Han: mmm
Jag: TAAACK BABY!!
Han: Jag känner mig som en jävla tönt. vem köper blommor liksom?

/Lucy

Nervös!

Det är vid såna här tillfällen man undrar vad fan man gett sig in på.. ska snart dra till min dejt och jag är så jävla nervös! Det värsta som kan hända att det blir sådär pinsamt tyst.. jag klarar typ inte av att vara såhär nervös! Försöker andas haha. Men det kommer nog gå bra, bara det inte blir tyst för då får jag panik typ. Eller tänk om han skulle laga äcklig mat så jag inte kan äta den haha åhnej. Sånt som virvlar runt i mitt huvud just nu haha men tror att det inte kommer vara några problem så nu är det bara att ge sig iväg och se hur det går!


bild

/Bambi

Planerar

Snart kommer min pojkvän hem från jobbet och eftersom det är en speciell dag idag så funderar jag på att överraska honom. Först hade jag tänkt att städa hela lägenheten och diska. Men sen kom jag på att det var alldeles för tråkigt. Så nu funderar jag på att fixa iordning mig istället och ligga i sängen med sexiga underkläder när han kommer hem. Undra om det skulle vara en hit? 

/Lucy

Datenight

Hihi, ska på dejt idag. Han ska laga mat åt oss, har ingen gjort till mig förut. Wish me luck!

/Bambi

Stalker

Nu tänkte jag berätta en liten historia om mitt ex. Vi hade ett väldigt kort förhållande.. om man ens kan kalla det så. Efter 2 veckor som vi träffats ville han ta en paus, kommer inte ihåg varför. Dagen efter han ville ha en paus ville han ha tillbaka mig och sa att han älskade mig och jag var det bästa som hänt honom.. jag kunde inte säga att jag älskade honom tillbaks men det acceptera han. En vecka senare gjorde han slut. Så vi slutade prata helt och jag var förbannad på honom men knappast heartbroken. Sen ca 3 veckor efter han gjort slut började han höra av sig igen och böna och be att jag skulle ta tillbaks honom.

Jag sa att han kunde dra åt alla möjliga ställen och ville inte ha nånting med honom att göra. Varje morgon när jag vaknade hade jag minst 6 sms från honom där han böna och bad. Men han slutade aldrig! I ett halvår höll han på.. kändes som han va värsta stalkern. Vi hade gemensamma kompisar så vi träffades på fester ibland och då började han gråta och fortsatte sitt bönande. Det var riktigt jobbigt eftersom han inte slutade. Men ett halvår senare fattade han väl att det bara va att ge upp. Grejen var att jag hade fått veta att han smsat med min kompis syster och raggat som fan på henne när vi va tsm.. OCH när han höll på med sitt bönande, även andra tjejer. Så han var inget att ha.

/Bambi

sexigaste männen enligt mig

1. Adam Lazzara: Sångaren i taking back sunday. Så jävla snygg, sen att han sjunger så jävla fint bidrar också. Har haft en crush på honom nu i flera år.


2. Ed westwick: Spelar chuck i gossip girl och typ anledningen till att jag kollar på serien.


3. Robert Pattinson: Jaa jag är medveten om fjortisstämpeln man får när man säger så. Men kan inte råför att tycka att han är en riktig mumsbit.
Vem tycker du är sexigast i världen?
/Lucy

Sexigt?

Var på stan igår och såg en tjej som gick runt i spetsleggings. Inget fel med det liksom, men hon hade inget som täckte rumpan. Och string. Är det här okej? Man undrar ju liksom var självrespekten tog vägen, eller uppfattas sånt här som sexigt? Jag har ju knappt accepterat att tjejer går runt i vanliga heltäckande leggings utan nåt som täcker röven.. Känner mig fan som en tant.

/Lily

Snygg replik

För ungefär ett år sedan när jag var ute på krogen kom en kille fram till mig. Han var väldigt full, antagligen drogpåverkad och luktade inte gott. Man kunde liksom känna att han redan hade tagit en eller två vändor in i busken den kvällen. Hur som helst gick det till ungefär såhär:
"Du är söt. Vill du hångla?"
"Nej. Du luktar spya".
Helg efter helg har samma kille kommit upp till mig och försökt med ett x-antal raggrepliker. Det roliga är att han aldrig kommer ihåg mig och antagligen inte över huvud taget kommer ihåg sakerna han sagt. Undrar hur han skulle reagera om jag träffade honom nykter och berättade allting. Ibland undrar man ju vad fan det är för fel på folk.

/Lily

Sex and the city

Kan knappt vänta tills Sex and the city 2 kommer på bio!
Någon annan som ska se den?

Bild
/Bambi

Poledancing

En sak som jag velat prova på länge är stripaerobic! Poledancing, ser så jävla kul ut och sexigt såklart. Började kolla runt lite om det fanns någon sån träningsstudio och hittade http://www.stripaerobics.se/ som finns i Stockholm. Det är en sak som jag absolut måste prova på!

Bild

Är det någon av er som provat på detta? Ser så sjukt roligt ut!

/Bambi

När det inte är så spännande

Det har hänt ett par gånger när jag har haft sex med någon som jag inte varit tillsammans med att när han slickat mig har det varit så dåligt att jag bara legat och tänkt på annat tills han slutar. Och om han vägrar sluta så fejkar jag efter en stund för att gå vidare till (förhoppningsvis) skönare saker.

/Lucy

Mina konstigaste ställen

Bambi har redan berättat sina top 3 konstigaste sexställen, så nu tänkte jag att det var min tur.

1. På en brygga mitt inne i stan efter krogen. 3 kaniner tittade på. Dagen efter hade jag skrapsår på mina knän

2. I en busskur mitt i vintern för att vi skulle värma oss i väntan på en efterfest.

3. På en gräsplätt bredvid en icabutik. Varade dock bara 2-3 "in och ut" sen sa vi hejdå och gick hem.

/Lucy

"Är det sant att han har en jättepenis?"

Den första killen jag var tillsammans med hade ett lite udda rykte på våran skola. Det var nämligen så att alla gick runt och sa att han hade en jättestor kuk. Så när vi blev tillsammans var förstås alla tvungen att fråga mig och ryktet var sant eller inte, till och med folk jag nästan aldrig hade pratat med var tvungen att komma fram och fråga det på rasterna. Jag svarade alltid att ryktena var sanna, men ärligt talat hade jag ingen aning om vad som räknades som stort då. Men nu vet jag, den var jääävligt stor.

/Lucy

Sexdröm

Jag kom precis på att jag hade en sexdröm när jag sov inatt. Jag drömde att jag var jättekåt och min pojkvän gjorde allt för att teasa mig och vägrade låta mig komma. Sen vaknade jag upp och var verkligen svinkåt, funderade till och med på att väcka min pojkvän, men han såg ut att sova så gott så jag lät bli.

/lucy

Underkläder

Underkläder är så mycket mer än att bara visa för sin partner. Det gör så man känner sig sexig och fräsh. Jag har alltid snygga underkläder på mig för jag känner mig så mycket bättre då. Det spelar ingen roll om ingen annan ser dom för jag vet vad jag har på mig, det ökar mitt självfötroende och blir piggare på något sätt. Mitt favoritplagg är just underkläder och shoppar det mycket hellre än kläder.

Korsetter är så jävla sexiga och formar kroppen som man vill ha den också.
Hittade en bra underklädes sida Här där även bilden är tagen från.



/Bambi

Godmorgon

Jag sitter här och undrar vad jag ska skriva om, kanske en top 3 lista? (har ni märkt den kategorin?), kanske någon rolig sexhistoria? Försökte fundera ut vad som skulle vara roligast för er läsare att läsa om. Sen kom jag på att jag kan ju fråga er, har ni nåt förslag på vad jag kan skriva om?

/lucy

Klistrigt och kladdigt

Sperma har jag märkt är väldigt kladdigt och svårt att få bort! Jag hade aldrig blivit sprutat förut utan bara i eller att dom kom någon annanstans men en gång ville killen spruta mig mellan brösten och det gick jag med på. Men det ångrade jag när jag fick erfara hur svårt det var att få bort från kroppen! Och det var inte lite sperma heller, det var så mycket så det rann ner för hela kroppen (satt upp då jag sugit av honom) och ner på låren. Så fattade på en gång att jag inte bara kunde torka av med papper så ställde mig i duschen och blev chockad över hur mycket sperma det var! Aldrig vart med om liknande. I alla fall så började jag duscha och skrubba men det var som klister och ville inte försvinna. Det tog ett bra tag att få bort allting och jag var jätterädd att jag missat nånting eftersom jag skulle åka hem direkt till min familj och jag hade ju fan vart täckt med sperma från halsen och ner! Så hädanefter får dom komma någon annanstans förutom mig haha.

/Bambi

Så kan man ju också göra

Kille 18+ #1: Hej Lakrits! (Tar upp en katt) Vill du följa med till stranden? (Vänder sig till sin kompis) Då kan vi köra kattricket!
Kille 18+ #2: Vad är det?
Kille 18+ #1: Man går ner på stranden med en katt, sen kastar man in katten i en grupp tjejer och ba: "Oj, det där är min katt. Hur kom han ner hit?"

taget från http://www.tjuvlyssnat.se/2006/07

Gosh, i just want to kiss you


Bild

/Bambi

Think before you do

Det är sjukt hur en vänskap kan förstöras av att man blir tillsammans. Jag hade en bästa kompis som jag berätta allt för, utan han kändes allt svårt och han lös verkligen upp min dag. Efter 2 års vänskap fick vi för oss att vi ville mer. Att vi var kära i varandra och det var ju klart att vi skulle köra på det när vi redan älskade varandra. 1 månad höll det.. och allt rasade. Våran vänskap var som bortblåst och vi kände inte varandra längre. Då frågar man sig om det verkligen var värt det? Och nej det var det inte. Om jag hade kunnat gå bak i tiden hade jag aldrig inlett något med honom innan jag tänkt efter ordentligt. Jag kommer ihåg att jag inte hade en tanke på att någonting kunde gå snett och allt kunde förstöras. Återigen var man ung och dum. Men även i dagens läge är det ju svårt att neka kärlek även fast det kanske är det bästa men jag skulle absolut tänka länge innan jag skulle göra liknande sak igen.

/Bambi

Fotmassage

Idag har jag stått upp hela dagen på jobbet. Därför gör mina fötter så jävla ont att jag knappt kan gå. Jag ska smöra lite för min boyfriend och få honom att tycka synd om mig så att han ger mina stackars fötter lite massage. Jag kanske inte förtjänar det men det gör fan mina fötter!

/Lucy

Topp 3 sämsta ligg

Topp 3 sämsta ligg!

1. Första gången jag och ett ex skulle ha sex kunde han inte ens få in den.. vilket var väldigt frustrerande. Vi försökte aslänge men det gick inte.

2. Med ett annat ex, han kom jättefort varje gång vi hade sex. Hann aldrig prova några ställningar utan blev missionären några minuter och sen kom han.

3. Hade sex med min kk på fyllan, kommer inte ihåg ett skit! Och det värsta är att det sov två kompisar i samma rum..

/Bambi

Pirr

Jag saknar det där pirret i magen som gör så man inte vet vad man ska ta sig till, det där fåniga leendet man går runt med hela dagarna och att man är helt snurrig i huvudet. Det var längesen jag kände så, samtidigt som jag är väldigt rädd att känna så igen så saknar jag det.

/Bambi

Festival

festivalsex är någonting jag nog aldrig kommer ha. För det första kan jag bara tänka mig hur trångt och jobbigt det skulle vara i ett litet varmt tält. Sen vet man inte hur många tjejer den killen redan varit med på festivalen, eller den dagen. Man har hört så mycket äckligt om killarna (och tjejerna också förstås) på festival. Ska berätta den värsta:
En kille som vi bodde "granne" med hade tydligen gått och legat med massor med tjejer och då stoppat in fingrar i dem. Sen hade han inte tvättat händerna på hela festivalen. nä usch och fy!

/Lucy

Off topic: Grattis till oss!

Nu har bloggen funnits i en vecka och längre ska det bli! Hoppas ni tycker om bloggen för det gör vi!

Puss från Lucy, Bambi och Lily

Hey boy, come here

Jag skulle så gärna vilja dyka upp i killens dörr i endast min jacka och underkläder, högklackade skor och gå kaxigt förbi honom och in till sovrummet, vinka till mig honom med mitt finger och kyssa honom. Putta ner honom i sängen och sakta börja knäppa upp jackan för att avslöja vad som finns under. Låta honom ta en god titt för att sedan sätta mig gränsle över honom och kyssa honom.. och ja förhoppningsvis få hett sex. Har dock aldrig haft en kille som jag vågat göra så för, men om jag skulle börja dejta någon nu då ska jag absolut prova på det!

/Bambi

Full

Jag gör alltid samma misstag när jag är full. Jag går alltid och säger till min pojkvän om hur mycket sex vi ska ha när vi går och lägger oss sen. Men när allt kommer till kritan så är jag bara trött och för full och vill sova. Så känner jag mig jättedum och ber om ursäkt hundra gånger.

/Lucy

Penisfobi

Ska berätta en ganska pinsam sak, jag har haft penisfobi jävligt länge och det var inte så länge sen jag blev av med den! Och det betyder att jag inte vågat kolla, röra eller allra minst suga! Jag vet inte varför jag hade så och det var jättejobbigt eftersom jag inte vågade göra nånting sånt och det brukar ju de flesta killar vilja. Men för inte så länge sen så hade jag en kk och jag bestämde mig för att nu jävlar ska jag övervinna den här dumma fobin. Han satt och peppa mig och jag satt och peppa mig och tillslut så började jag suga av honom. Det var inte alls läskigt eller obehagligt som jag trott och jag var överlycklig att min fobi var borta! Nu tycker jag att det är kul att göra allt det där och brukar sitta och studera hur den ser ut och känns haha.

 


/Bambi

AJ!

Stor penis är inte alltid så skönt. En kk som jag hade förut hade nästan för stor för det var lätt att det gjorde ont. Speciellt i doggyställning, han älskar den ställningen och blir ibland för upphetsad så han glömmer bort att han måste ta det lungt för annars kan det göra ont. En gång så körde han det hårdaste han kunde och jag fick så himla ont ända in i magen, jag var tvungen att kasta mig bort från honom och kura ihop mig i fosterställning för det gjorde så ont, var nära på att spy också. Hade ont i flera dagar efter det och var sur på honom för han aldrig fattar att ta det lungt, för egentligen vill jag inte ens köra doggy med han men gör det för att vara snäll. Det är ju jätteskönt sålänge han inte kör så jävla hårt och långt in. Så det där med att det är skönare med stor penis är bara överskattat. Lagom är bäst enligt mig.

/Bambi

Sexskador

Den mest vanliga åkomman vid sex (bortsett från könssjukdomar då) är antagligen träningssvärk. Jag har dock ett lite ovanligare symptom. Vid de flesta tillfällen jag och min pojkvän har sex får jag rugburns, ni vet såna där jobbiga brännsår som man fick när man ramlade på gympasalsgolven som liten. De dyker upp överallt. På knäna, ryggen och till och med på mina fötter. Har ärr på ryggraden efter ett riktigt jobbigt sår som jag fick när jag och min pojkvän hade sex på golvet i ett försök till att vara tysta. Det här leder ju till att det gör så jäkla ont långt efteråt så att man inte ens kan ha sex om det inte är i väldigt trista positioner. Är jag ensam om sexrugburns? Vad brukar ni få för sexskador?

/ Lily

Bröst

Idag köpte jag en ny klänning, tyckte den satt jättebra i affären men när jag provade den hemma och satt ned blev den så tight över brösten att mina tuttar hamnar vid hakan. Inte ok. Jag är en sån tjej som inte tycker om bröst speciellt mycket, men tyvärr har inte mina gener samma åsikt. Jag har alltså rätt stora tuttar och jag hatar det. Det kanske är som klyschan - man vill alltid ha det man inte har. Om jag hade små bröst skulle jag säkert vilja ha stora. Har ändå svårt att förstå mig på folk som opererar sig till onaturliga storlekar (ehrm, Kissie). Jag kan acceptera att alla har olika åsikter, och jag dömer ingen på grund av sillisar, men är det värkligen värt ryggproblem, att aldrig passa i normala storlekar och inte kunna gå någonstans utan att folk stirrar?

Vad är era åsikter om bröstförstoringar, eller bröst i allmänhet?

/ Lily


Sexy


Ibland får man lust att göra sig lite extra fin när man ska ha sex, lite sexiga underkläder med stay-ups med mera. Och en gång satte jag på mig det finaste jag hade plus höga klackskor. Det var verkligen en bra självförtroende boost när man såg killens förtjusan. Men jag märkte snabbt att det inte var det smidigaste att ha klackskor på mig, tyvärr. Efter en stund fick jag sparka av mig dom för att kunna fortsätta vilket var synd för jag känner mig så jävla sexig i högklackat. Någon som vet hur man på ett smidigt sätt kan ha sex med högklackat?

Mina drömskor med 15 cm klack från http://www.have2have.se/ men dom verkar inte finnas längre.

/Bambi




knepigt

Jag och en kille låg och hade sex. helt plötsligt öppnar min bror dörren och jag slängde mig ner under täcket. Min bror höll en telefon i handen  och ville att jag skulle komma och hämta den då det var till mig. Men eftersom jag låg där naken under täcket kunde jag inte direkt bara gå och ta telefonen. Efter några LÅNGA minuter förstod min bror vad som pågick och gick fram till sängen och gav mig telefonen. Då ville jag mer än gärna försvinna från jordens yta ett tag.

/lucy

Kåtbock

Jag är en riktig kåtbock och har bara haft en enda kille som är lika kåt som jag och han är även den bästa jag haft sex med. Men jag skulle vilja ha sex flera gånger per dag i alla fall på morgonen och kvällen men ingen annan kille verkar orka det. Och det blir alltid så att man har sex på kvällen och efter det ska man sova, men jag vill ha mer! Jag hoppas verkligen jag kan hitta någon igen som har lika stor sexlust som jag, men det verkar vara svårt. Jag får fortsätta leta helt enkelt.

/Bambi

Första tungkyssen

Tänkte berätta en ganska rolig historia om mitt första riktiga hångel.  Det var en sommar och jag hade pratat med en kille från en annan stad genom internet ganska länge och vi var typ kära i varandra. Så vi bestämde att vi skulle träffas på Liseberg med våra kompisar. Så jag åkte dit och höll på och spy av nervositet och när vi äntligen träffade varandra så föll alla mina känslor för han var inte alls som jag tänkt mig. Han sa inte ett ord till mig så jag hängde med hans kompisar istället. Och bland dom fanns det en snygging som jag la märke till. Så det slutade med att han och jag började hångla mitt på liseberg. Resten av kvällen gick åt att hångla så mycket som det bara gick haha. Jag kände mig verkligen som en nybörjade och visste inte alls vad jag höll på med men vi körde på ändå.

/Bambi

Spank me

Doggystyle är jävligt nice och blir ännu bättre om man får lite smisk på rumpan också! Innan jag hade provat på smisk förut så tänkte jag inte så mycket på det och glömde bort att man ens kunde göra så. Men så körde jag doggystyle med en kille och rätt var det var så smiska han mig på rumpan och det var en positiv överraskning! Blev som upphetsad på nytt och ju mer jag fick desto mer tyckte jag om det.

/Bambi


Spilld drink

Funderade lite över hur jag brukar ragga eller hur jag lyckas träffa nya killar. Kom då på en gång när jag var ute på krogen med mina vänner och såg en kille jag sett jättemånga gånger men aldrig pratat med, visste inte ens vad han heter. Och jag bestämde mig för IDAG ska jag minsann lyckas ragga på honom. Han satt vid baren med sina vänner och jag satte mig bredvid och beställde en shot. Redan när jag satte mig där började vi prata lite smått med varandra men sen började han röja lite till musiken och spillde sin drink på mig. Det var en riktig isbrytare kan jag säga! Så vi satt och småflörta med varandra när mina vänner tyckte det var dags att dra vidare så kom tyvärr inte längre än så. Och jag vet fortafarande inte vad han heter!

/Bambi

Hisshångel

Jag älskar impulshångel haha, en gång var jag med en kille som jag träffade och vi var påväg till hans mormor. Vi ställde oss i hissen och så fort dörrarna stängst blev jag upptryckt mot väggen med härliga intensiva kyssar. Om vi skulle åkt en längre bit hade vi nog haft sex men resan var snabbt över så vi rättade till kläderna och plingade på hans mormors dörr.

/Bambi

Moodkillers

Tänkte ge er en liten lista över de tre mest avtändade sakerna en kille gjort med mig under samlag.

1. Prutten:
Jag sög av en kille och han pruttade jättehögt och det stank som in i helvete. Not my cup of tea så om jag hade haft en penis hade den slaknat fort.

2. Musiken:
Jag och en kille var fullt inne i förspelet när han kom på att vi borde ha lite musik. Han satte på "candy shop" med 50 cent. Jag kan inte förklara med ord hur löjligt det kändes att faktiskt suga av honom till textraden "i'll let you lick a lolipop".

3. Tungan:
Jag hade följt med en kille hem från krogen och det började hetta till. Enda problemet var att när han kysste mig så tröck han in tungan så långt han kunde i min mun så jag knappt fick någon luft, sedan vispade han omkring där inne så att jag blev kladdig runt hela munnen. Jag blev avtänd på en gång så under samlaget låg jag och tänkte på annat. typ som hur mycket jag ville hem.

/lucy

Rabbit pearl


Den här sexleksaken har jag alltid velat testat. Det har bara aldrig blivit av att jag köpt den. Dels för att jag alltid är fattig och dels för att jag är ärligt talat lite feg. Nästa gång jag har pengar kanske jag satsa för jag tror nog att den kan "take me where i need to go" så att säga.

En liten beskrivning av rabbiten från lustjakt.se:
"Rabbit Pearl är tillverkad av jelly, vilket medför en mjuk och härlig känsla vid användning. Rabbiten ger ett lite trubbigt intryck, ett ganska mysigt utseende. På klitorisstimulatorn utgörs toppen av två vibrerande öron för maximal tillfredställelse. Det roterande skaftet med dess roterande kulor fungerar på ett sätt som uppenbarligen har blivit mycket uppskattat. Den lilla klitorisstimulatorn tillgodoser klitoris behov av lite extra stimulans för att uppnå maximal njutning. Den separata kontrollen gör att du med lätthet manövrerar staven, även under de mest krävande förhållanden. Den manövreras med en hand, en knapp för klitorisvibratorn och en för rotationsriktningen."

Är det någon utav er läsare som testat den? Isåfall berätta gärna vad ni tycker.

/lucy

Ibland händer det

Ibland händer det att man träffar någon som gör ett avtryck hos en, det går inte att förklara varför det bara blir så. Det har hänt mig en gång, det räckte med att ha träffat honom för första gången och efter 10 min så visste jag att han var speciell. Jag föll pladask och blev helt hopplöst kär, av flera olika anledningar så var vi on och off och våran relation till varandra var ganska turbulent. Men jag har alltid kännt att vi hör ihop, att om vi inte kan vara med varandra nu så kommer vi alltid hitta tillbaks till varandra när vi är redo. Och han kände så med, men tillslut blev vi bästa kompisar och det har också varit lite upp och ner och det tog så fruktansvärt lång tid för mig att helt komma över honom, men en liten del av mig känner fortfarande att vi kommer föras samman när tiden är redo typ.

Kanske låter jättetöntigt men som sagt vissa gör ett avtryck som är där för att stanna. Vi är vänner än idag och det ska bli spännande och se vart framtiden för oss. Måste göra klart också om att jag inte går och längtar efter honom så utan trivs jättebra att bara ha honom som vän och jag vet inte om jag skulle kunna gå tillbaka att bli kär i honom eftersom jag blev så heartbroken sist. Men ändå har jag den där känslan om att vi är menade för varandra på något konstigt sätt. Jag har varit kär förut men aldrig känt så för någon.


bild
/ Bambi

Exet

När jag och mitt ex var tillsammans så var han jättebra vän med sitt ex och de ringde ofta och snackade varandra. I början tyckte jag det var lite jobbigt men med tiden så brydde jag mig mindre och mindre. Men det var vid ett tillfälle jag blev riktigt frustrerad och det ska jag berätta om nu. Min dåvarande pojkvän hade inställt på sin mobil att när någon ringde var det en datorröst som sa vem det var som ringde. Och då en gång mitt under samlaget ringde hans mobil och datorrösten sa hennes namn om och om igen. Detta gjorde att min sexlust försvann helt och jag sprang ut på balkongen och hetsrökte.

/lucy

- Är ni klara?

En gång hade jag sex med min killkompis i hans pappas lägenhet som var helt öppen, inga rum eller väggar typ. Och mitt i allt plingar det på dörren och nyckeln vrids om, jag som red honom just då flög av honom och slog foten i ett bord och kastade mig under täcket. Hans pappa kom in i lägenheten och frågade om vi var klara för att åka, vi skulle nämligen på familjemiddag hehe. Medans hans pappa stod i köket (fortfarande så han såg oss) så letade vi förbrilt efter våra kläder och fick på oss dem, haltande efter smällen åkte vi och träffade hans familjemedlemmar. Jag har nog aldrig skämts så mycket men min kompis tyckte det var jätteroligt och sa att hans pappa måste hört oss eftersom han plingade innan han kom in. Tyvärr var det inte enda gången jag skämt ut mig med den killen men det tar vi en annan gång.

/Bambi

Sms sex

Alla har väl hört talas om telefonsex men har någon provat sms sex? Jag hade det med en kille en gång när jag sov hos en kompis, vi började ha telefonsex när ja gömde mig på toaletten i min kompis hus men det gick inte så bra för det var jättedålig mottagning och jag kunde ju inte prata högt. Så vi la på och jag gick och la mig i sängen och då började vi smsa istället! Jag tyckte inte det var så upphetsande men han verkade tycka det haha.

/Bambi

Avbrutet samlag

Mitt första förhållande jag hade var när jag var 14år. Då var jag jävligt dumskallig, naiv och ovetande. Varför? Jo, för vårat "preventivmedel" var avbrutet samlag. Vilket innebär att man inte använder kondom eller annat preventivmedel, utan det enda man litar på är att killen ska ta ut penisen i tid innan han kommer.

Så här står det på preventivmedel.nu:
"Avbrutet samlag är inget att rekommendera om man vill undvika graviditet, men det är bättre än ingen preventivmetod alls. Det går inte att ange någon procentsats om hur säkerheten är, men man räknar med upp mot 20 graviditeter per 100 kvinnor och år."

Jag var tillsammans med den här killen i 1 år och blev aldrig gravid. Lyckans ost javisst! Men till er därute om ni kör med den metoden borde ni snabbt kontakta ungdomsmottagningen och hitta ett bättre alternativ!

/lucy

I hate you... not.

Vad tycker ni om make up sex gott folk? Jag tycker det är grymt, det blir så intensivt och alla känslor får utlopp.

/Bambi

P-stav

Eftersom jag är så glömsk av mig så var det jättejobbigt att ha p-piller då jag glömde ta dem hela tiden så jag bestämde mig för att sätta i en p-stav och det har funkat hur bra som helst. Har nu haft den i 2 år (kan ha den i 3 år) och jag har inte haft mens under hela den tiden, jätteskönt! Fick bedövningssalva i 2 timmar innan jag satte i staven och det kändes knappt och gjorde inte ont efteråt. Staven sitter i överarmen på insidan och syns inte men man kan känna den. På sidan jag länkat står det att det kostar runt 1000 kr men jag gick till ungdomsmottagningen, fick ett recept och gick och köpte staven på apoteket för 60 kr.

Hittade bra info om p-staven Här


bild

/Bambi

en bättre värld kanske hehe


Jävla myrbon

Jag och min pojkvän har förvånandsvärt nog varit tillsammans ett bra tag nu. Jag använder ordvalet förvånandsvärt nog på grund av att våran första dejt (är det töntigt att säga dejt?) var en total katastrof. För det första vågade jag inte erkänna att jag rökte och eftersom att dejten pågick i flera timmar blev jag fruktansvärt irriterad. För det andra ville han vara gullig med lite picnic-feeling på en gräsmatta, varpå jag satte mig rakt i ett jäkla myrbo. Jag märkte det inte till en början, vi satt där och smålog mot varandra i ungefär tio minuter innan jag kände att något kliade. När jag tittade ned på mina kläder upptäckte jag att jag var helt täckt av småmyror.

Lyckligtvis var det i alla fall inte de som kissar och bränns - men jag har en sån fobi för insekter så jag hoppade runt och skrek och nästan grät innan jag lugnande ner mig sisådär tjugo minuter senare. Nu i efterhand är det ju en rätt rolig historia, haha. Har ni några pinsamma dejthistorier?



/ Lily

En sommarnatt

Jag tycker det är roligt och spännande att ha sex på konstiga/allmäna ställen,så tänkte dela med mig om mina topp 3 konstiga ställen.

1. På en äng en sommarnatt = det var ganska mysigt men man blev ganska smutsig och lite obekvämt var det.

2. En allmän tvättstuga = väldigt hårt och obekvämt men spännande.

3. I en bil = är det mest obekväma stället jag haft sex på, man fick inte riktigt plats å köra någon bra ställning och det blev svettigt och bara jobbigt, men samtidigt lite kul.

Har ni haft sex på någon spännande plats?

/Bambi

Ångest?

"Kan jag säga att barnet inte är hans utan att bli slampig liksom?"

- Nattens mess

/ Lily

Win-win

Idag var min pojkvän superkåt. Jag själv var inte alls på humör av flera anledningar. Istället utnyttjade jag situationen och började förhandla:
- jag runkar av dig om du masserar mig i två timmar
- men det kommer jag ju aldrig orka! en timme?
- nä det behöver inte vara efter varandra. vi kan ta en timme nu och sen en senare ikväll
- okej deal! 

/Lucy

Porr

Jag vet att min pojkvän kollar på porr ibland när han har tråkigt eller när vi är ifrån varandra. För mig är det ingen big deal, vilket kanske är ganska konstigt med tanke på att mitt självförtroende inte direkt är på topp. Han verkar dock skämmas för det och lovar att han ska sluta, även om jag säger att det är lugnt. Det är ganska kul, jag retar honom för det och han blir lika röd i ansiktet varenda gång. Vad tycker ni om porr? Förbjuder ni era pojkvänner från att se på sånt? Jag själv har som sagt ingenting emot det, jag vet bara att jag aldrig skulle kunna titta för nöjes skull. Att se såna tjejers tighta kroppar guppa upp och ner utan daller är ju tillräckligt för att aldrig vilja visa sig naken igen. Ännu mindre ha sex.

/ Lily

Hämnden är ljuv

Jag har haft några få korta relationer och med en kille var jag rädd att jag var gravid, hade glömt mina p-piller och han vägrade ha sex med kondom. När man är kåt kan man bli ganska dum och det var en sån gång. Till att börja med så sa jag att han inte fick komma i mig, vilket han gjorde, sen ville han inte följa med till ungdomsmottagningen så jag kunde få dagen efter piller. Efter någon vecka gjorde vi slut och jag gick i 3 veckor och var jätteorolig att jag var gravid.

Gick tillbaka till ungdomsmottagningen för att kolla om det var så men som tur var hade jag inte blivit gravid. Men mitt ex hade inte ens tänkt på saken och jag fick lust att hämnas. Vi smsade och jag sa att jag var gravid och att jag skulle behålla det. Han fick panik och spydde till och med ! haha. Han började prata om att vi skulle flytta ihop och att jag förstör hans liv om jag behöll det. Sen efter ett tag så sa jag, "nej jag är inte gravid men nu vet du hur jag känt i 3 veckor". Jag trodde han skulle bli rasande arg men han blev bara lättad och sa förlåt så han fick sig en läxa. Jag vet att det är väldigt dumt att luras så men han förtjänade det. Men det var några år sen och skulle aldrig göra så idag, hur arg jag än är.

bild

/Bambi

Knullkompis

När man är singel så är det jävligt nice att ha en KK. Vissa kan tycka att det är svårt att hålla sex och känslor isär men det är väldigt viktigt med en KK. En KK ska man kunna ringa när man är sugen, ha sex och åka därifrån. Tyvärr händer det ganska ofta att en av personerna får känslor för den andra och det slutar med att den blir sårad. Men bara man vet vart man har varandra och att det bara gäller sex och inget mer så är det ganska härligt. Jag har haft flera stycken och det passar mig utmärkt eftersom jag är den eviga singeln och det kan bli rätt tråkigt annars och man vill ju inte leta efter one night stands hela tiden. Men så fort man börjar känna att det börjar utvecklas med känslor så borde man avsluta så man inte blir sårad.

/Bambi

Första gången


Kanske du behöver terapi

Man kan ju inte annat än fnissa när Sjunde Himlen på teve tycker att man borde gå i terapi om man har sex innan äktenskap.

/ Lucy

Dricklekar för tjejkvällen

1. Jag har aldrig - klassikern, man turas om att säga ett påstående (det ska gärna vara om sex) och alla som gjort det måste dricka. Sen är det nästas tur att säga ett påstående. Här får man reda på massa av smaskiga detaljer och det kan bli roliga diskussioner.
Exempel: "jag har aldrig sugit av någon" då ska alla i rummet som sugit av någon dricka.

2. Sagan - Den här leken går ut på att man tillsammans ska göra en berättelse. Man ska säga ett ord var och tillsammans ska det bli en saga. Om någon säger ett ord som inte passar in i berättelsen eller så att det blir fel grammatiskt så får den personen dricka och sedan börja om på en ny saga. Eftersom denna lek oftast leks med alkohol inblandat så blir handlingen oftast sex.
Exempel: "jag" "gillar" "att" "bli" "smiskad" "hej". då får den som säger hej dricka för att det inte passar in och sedan börja om.

3. Den här leken har inget namn - I den här leken pratar man mest bara tjejsnack men med regler. Man turas om att ställa en fråga som: "snyggaste killen du haft sex med?", "störta kuken du sett", "sämst på att hångla", "fulaste killen du hållit på med". När en har ställt frågan går man runt alla och svarar på den. Det blir lätt roliga diskussioner och man får reda på smaskiga detaljer om sina vänner. (och killarna de varit med)

Det finns säkert många andra roliga lekar men de här tre är de vi brukar k öra. Om ni läsare har något tips så dela gärna med er!

One night stands

En gång i mitt liv har jag lyckats med ett sånt. Jag var dödskär i en kille i ungefär ett år, och när det hade svalnat var vi på samma uteställe en kväll. Jag var jättefull och ville äntligen få det överstökat, vi hade ju ändå nästan varit ett par men aldrig gått så långt. På något sätt kändes det som att vi borde fullborda det vi börjat med. Hur som helst följde jag med honom hem, planen var att jag skulle sova på soffan men ni kan ju tänka er hur det slutade. Jag har aldrig varit så obekväm i hela mitt liv som jag var morgonen efter. Dessutom var sexet det värsta jag varit med om. Det var som att ingen av oss visste vad vi skulle göra. Vaknade i en okänd säng, tittade upp och såg killen stå naken med en turkos liten kökshandduk som täckte hans privata delar och handen i en chipspåse. Kom inte ihåg allt som hade hänt, bara en jävlig ångest som stannade kvar i flera veckor. Det där med one night stands är definitivt inte min grej.

/ Lily

Trött tjej?

Igår såg jag fram emot att ha sex med min kille, det var första gången vi var ensamma på ett tag och jag var riktigt sugen. Vi låg och gosade lite och helt plötsligt.. Vaknade jag. Hade alltså somnat innan vi kommit igång. Hur jäkla sur blir man inte då? Det brukar alltid hända när jag är full också. Vet inte om det är något bara jag och mina tjejkompisar har gemensamt, men det känns som att vi tjejer blir lite extra sugna på fyllan (dessutom är mitt fyllesex oftast bättre än nyktert sex). Har tyvärr inte fått uppleva det på ett tag nu, för oftast har jag planerat hett sex men vaknar morgonen efter, fullt påklädd och upptäcker att det visst inte blev så hett igår ändå. Väldigt frustrerande. Kanske får börja med något så revolutionerande som dagsex.

/ Lily

Det gör vi också

Pendeltåg mellan Stockholm och Bålsta

Två tjejer ~17 sitter och pratar på tåget som är ganska tomt.
Tjej 1: Men asså när han frågade mig om vi skulle ha sex så höll jag på att dööö!
Tjej 2: Men vadå? Ville du inte?
Tjej 1: Jo så klart, men asså man frågar ju inte om man vill ha sex, man bara har sex ju!
Tjej 2 (viskar ganska odiskret): Schhh, tänkt om det finns några katoliker eller så här. Asså de kanske blir arga om vi snackar om sex, det är ju typ privat.
Tjej 1: Mäh, vi kan ju låtsas att vi snackar om siffran!

taget från tjuvlyssnat.se

Upptagna killar

För några år sedan så hade jag en konstigt stark dragningskraft till upptagna killar och de mot mig. Och eftersom jag inte kände deras flickvänner så brydde jag mig inte om de var otrogna för det var ju killarna som gjorde fel, inte jag. Jag har strulat med många som är upptagna, en blev jag helt förälskad i och förkrossad när han lämnade mig för att vara med sin tjej. En kille resulterade i att jag blev hatad av en stor grupp för de såg mig som tjejen som snodde allas killar. Men jag kände mig oemotståndlig och kände att jag hade någon slags makt över killarna. Som tur är har jag mognat och håller inte på så längre och skulle inte klara av att göra så. Jag har kommit på att jag var väldigt självisk som tänkte som jag gjorde. Men OM det skulle hända idag så skulle jag känna mig dum efteråt och antagligen ångra mig men det är ändå killens ansvar, eller vad tycker ni?

/bambi


passion

Jag har alltid velat ha en såndär passionerad stund man ser i filmer. Ni vet när ett par som oftast inte känner varandra (eller känner varandra men aldrig har legat förr) börjar kyssa varandra häftigt och kanske går upp för någon trapp samtidigt som de absolut inte kan sluta kyssas. För att sedan slita av varandra kläderna och slänga sig i sängen. Det verkar så himla sexigt men jag har aldrig fått uppleva det, inte ens något liknande. Har ni fått uppleva det?

/Lucy

MiniRabbit

Den här lilla godsaken fick jag när jag fyllde 18 år av mina kära vänner. Vi var ute på krogen och firade och jag öppnade presenten där, full som jag var skrek jag ut "behöver jag glidmedel?!!??" och svaret på den frågan är ju nej! haha. Det är en liten vibrator som ser ut som en kanin och jag tycker den är väldigt skön men personligen så gillar jag inte att onanera så mycket. Men den här gör det roligare och skönare. Den har olika styrkor på vibrationen och hörs knappt så man behöver inte vara orolig att någon ska höra.

/Bambi

Åldersskillnad

Jag har jätteknäppa åsikter om ålderskillnad mellan två personer som träffas. När jag var 16 år så träffade jag en kille som var lika gammal som jag är nu, alltså 20. Det var inte något konstigt med det, fullt normalt och ärligt talat lite coolt (tyckte jag). Idag har jag en tjejvän som är 20 och hon träffar en kille som är 4 år yngre. Och för mig känns det jättekonstigt av två anledningar.
1. När man ser en 16-årig kille så ser han superliten ut.
2. Jag själv har jättesvårt att attraheras av killar som är yngre än mig (även fast det inte syns att han är yngre)

Det är inte så att jag bryr mig om vilka hon har sex med och dömmer henne för det. Men jag kan inte hjälpa att tänka att jag aldrig skulle kunna göra nåt sånt och jag vet många som känner likadant som jag. Undra varför det är så.. Varför är det mer okej för en kille att träffa yngre tjejer än för en tjej att träffa en yngre killar? (förvirrande fråga)

47-åriga Demi Moore med 32-åriga Ashton Kutcher


/Lucy

Läraren

Många har ibland en liten crush på en lärare och tycker dom är helt fantastiska men deras tankar förblir oftast en dröm. För mig gick den drömmen i uppfyllelse när vi firade att en kurs var avklarad, det var en kväll med väldigt mycket alkohol och dans inblandat. Rätt var det var så var vi hemma hos honom och hade sex, jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket men de flashbacks jag har så var sexet inte så bra. Som tur var så behövde jag aldrig träffa honom igen så min ångest gick över rätt fort. Det var ändå kul att uppleva en sån fantasi att ha sex med sin lärare men jag kommer nog inte göra om det, i alla fall inte om jag måste träffa honom efter det.

/Bambi

Han får leta efter Kissie


Eller så kollade de på porr med hög volym

I början av mitt och min pojkväns förhållande så hörde vi våra grannar ha sex om kvällarna. Detta gjorde oss jättegenerade, så utan att nämna nåt satte vi på teven så att den överröstade stönandet från lägenheten bredvid och försökte sova till det som om ingenting var konstigt (nu verkar dock grannarna har lagt av med deras sexäventyr). Men detta gör så att man oundvikligt undrar "Hör de när jag och min pojkvän har sex?"  "Undra hur vi låter i så fall?" "Undra om det är därför de hälsar så konstigt när vi ses?" OSV.

/Lucy

Husvakt

Att prata om sex är det bästa jag vet så det ska bli så jävla kul med den här bloggen! Tänkte när vi ändå är inne på ämnet att jag tar min oskuldshistoria på samma gång.

Jag var 16 år och hade aldrig haft en pojkvän så jag kände att det var dags att bli av med den eviga oskulden. Så när jag fick ett uppdrag om att vara husvakt tog jag tillfället i akt. Det fanns en kille som jag ofta pratade med om att vi ville ha sex med varandra så jag bjöd dit honom på kvällen, vi kollade lite på film och drack lite cider. Det var väldigt stelt och läskigt och när vi väl började så gjorde det sjukt ont. Det varade inte länge och efter det kunde jag knappt gå. Vi hade inga känslor för varandra alls men vi var attraherade av varandra. Jag ångrar absolut inte min första gång för det var ju bara början till det underbara ämnet, sex.

/Bambi

Strumpsex

Precis som Lucy tycker jag att det är lite svårt att bryta isen i en blogg. Speciellt en sexblogg. Undrar lite vad jag har gett mig in på, jag är utan tvekan den mest präktiga bland mina vänner. Men det här kanske hjälper?

Hur som helst valde även jag oskuldsämnet som min premiär i den här bloggen. Det känns liksom som en bra ingång, så nu kör vi. Jag var 18 år, betydligt mycket äldre än alla mina vänner var när de förlorade oskulden. Jag var så sjukt jävla less på att aldrig hänga med i tjejsnacket så en kväll tog jag initiativet själv. Jag hade aldrig haft någon pojkvän och var ungefär världens blygaste tjej. Lyckligtvis dämpades det med hjälp av kopiösa mängder vodka smaksatt med äpple och en väldigt sen efterfest i en minilägenhet med för mycket folk. En kille jag strulat lite halvt med ute på krogen var där, jag hade inga känslor för den här personen, men det ena ledde till det andra och sen låg vi där i en främmande människas säng och hade precis haft sex. Vi båda var helt nakna bortsett från strumporna på fötterna. Av någon anledning var inte dörren låst och killens bästa kompis kom in.

"Vafan, ni kan ju för i helvete inte ligga med strumporna på..!" Skrattade han varpå han vid flera misslyckade försök försökte ta av oss våra strumpor där vi låg i sängen (han hade nog också fått i sig en del äppelvodka).

Stämningen dog ganska abrupt där och mina planer på att hålla det som hänt en hemlighet sprängdes i luften på en sekund. Dagen efter visste alla och det är fortfarande lite sådär pinsamt när jag träffar de där killarna. Konstigt nog är det nästan värst när jag träffar den som såg mig naken och försökte dra av mig strumporna.

Jag har ångrat min oskuldshistoria ända sen dess, men det har inte påverkat mig speciellt mycket. Att bli av med oskulden behöver inte vara glamouröst, romantiskt och underbart, för underbart är det ju fan aldrig ändå, eller hur?

/ Lily

Det fick bli min oskuldshistoria

Det är jättesvårt att komma igång och veta vad man ska skriva om, men när jag satt och tänkte på första gången och så vidare så kom jag ju inte helt chockerande in på oskuld. Därför tänker jag här med dela med mig av min lilla historia:

Jag var 14 år och hade en pojkvän som var lika gammal sen två veckor tillbaka. Vi hade redan pillat och pussats en hel del och jag var ganska trött på pillandet (eftersom det inte var skönt då han inte visste vad han gjorde) Hur som helst så låg vi i min säng och han gav mig två alternativ: antingen skulle han pilla lite till, eller gå och hämta en kondom i sin jacka och så skulle vi testa the real thing. Jag valde alternativ två, kondomen i jackan. Han hade stor penis så den kom knappt in. Sen gjorde det väldigt ont, men det varade inte så länge som tur var.

/Lucy

Första inlägget

Den här bloggen har startats av tre 20-åriga tjejer efter en överenskommelse i en vindimma. Eftersom att vi, som de flesta tjejer, älskar att prata om sex och allt som hör till kommer den här bloggen handla om just det. För att skydda vår identitet, kunna var lite mer intima och framför allt slippa hängas ut som sexgalningar på internet har vi valt att använda oss av pseudonymer.

OBS! Den är bloggen skrivs med glimten i ögat. Allting kommer inte alltid vara seriöst, helt enkelt för att det blir så jävla mycket mer underhållande på det viset.

Följ min blogg vår bloglovin

/ Lily, Lucy och Bambi

RSS 2.0