Dricklekar för tjejkvällen

1. Jag har aldrig - klassikern, man turas om att säga ett påstående (det ska gärna vara om sex) och alla som gjort det måste dricka. Sen är det nästas tur att säga ett påstående. Här får man reda på massa av smaskiga detaljer och det kan bli roliga diskussioner.
Exempel: "jag har aldrig sugit av någon" då ska alla i rummet som sugit av någon dricka.

2. Sagan - Den här leken går ut på att man tillsammans ska göra en berättelse. Man ska säga ett ord var och tillsammans ska det bli en saga. Om någon säger ett ord som inte passar in i berättelsen eller så att det blir fel grammatiskt så får den personen dricka och sedan börja om på en ny saga. Eftersom denna lek oftast leks med alkohol inblandat så blir handlingen oftast sex.
Exempel: "jag" "gillar" "att" "bli" "smiskad" "hej". då får den som säger hej dricka för att det inte passar in och sedan börja om.

3. Den här leken har inget namn - I den här leken pratar man mest bara tjejsnack men med regler. Man turas om att ställa en fråga som: "snyggaste killen du haft sex med?", "störta kuken du sett", "sämst på att hångla", "fulaste killen du hållit på med". När en har ställt frågan går man runt alla och svarar på den. Det blir lätt roliga diskussioner och man får reda på smaskiga detaljer om sina vänner. (och killarna de varit med)

Det finns säkert många andra roliga lekar men de här tre är de vi brukar k öra. Om ni läsare har något tips så dela gärna med er!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

heh vi kör typ alltid "jag har aldrig..." börjar bli rätt uttjatat ;)

2010-05-10 @ 11:49:30
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0